Preču atgriešana

Galvenā lapa » Preču atgriešana

Preču atgriešana un atteikuma tiesības

Pircējam ir tiesības izmantot atteikuma tiesības un vienpusēji atteikties no interneta veikalā amiconcept.eu veiktās pirkuma, atgriežot preci Pārdevējam 14 (četrpadsmit) dienu laikā. Atteikuma periods sākas no dienas, kad pircējs vai trešā persona, kas nav pārvadātājs un ko ir norādījis pircējs, iegūst faktisku preču apguvi.

Ja prece nav piemērota vai neatbilst jūsu prasībām, jums ir tiesības to atgriezt vai apmainīt pret citu izmēru vai modeli 14 dienu laikā no preces saņemšanas datuma.

Lai atgrieztu vai apmainītu preci, jums ir jāaizpilda atgriešanās veidlapa, kas pievienota pie preces, un jānodod prece veikalā AMI, Republikas Laukums 3, Rīga, LV-1010

Preces varat atgriezt arī izmantojot Omniva pasta lodziņu “Rīgas Kalpaka bulvāra 14A pakomāts’ in Rīga, Kalpaka bulvāris 14A, norādot tālruņa numuru: +371 26445732, un pievienojot pirkuma čeku.

Ja neesat atradis atbildes uz saviem jautājumiem, sazinieties ar mums, zvanot: +371 26445732, vai rakstot uz šādu adresi: 26445732: info@amiconcept.eu, un mēs ar prieku Jums palīdzēsim.

Scroll To Top
Close
Close

Iepirkumu Grozs

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping